תפריט נגישות

מדיניות הפרטיות

מדיניות פרטיות

לוריאל פריז / לוריאל ישראל

עקרונות מדיניות הפרטיות שלנו

1.אנו מכבדים את הפרטיות שלך ואת הבחירות שלך.

2. אנו מחויבים ופועלים להגנה על פרטיותך ולאבטחת המידע אודותיך.

3. אנחנו לא נשלח אליך תכנים שיווקיים אלא אם קיבלנו את הסכמתך לכך. את/ה יכול/ה לשנות את דעתך בכל עת.

4. אנחנו לעולם לא נמכור את המידע האישי שלך לצד שלישי.

5. אנו מחויבים לשמור על המידע האישי שלך בצורה מאובטחת. זו הסיבה שאנו עובדים עם שותפים אמינים.

6. אנו מחויבים להיות גלויים ושקופים לגבי האופן בו אנו משתמשים במידע האישי שלך.

7. אנחנו לא נשתמש במידע האישי שלך בדרכים שלא סיפרנו לך עליהן.

8. אנו מכבדים את זכויותיך, אנחנו ננסה תמיד לתת מענה לבקשותיך ככל האפשר, בהתאם לחובות המשפטיות והתפעוליות שלנו.

מדיניות זו הינה מדיניות הפרטיות של לוריאל ישראל קוסמטיקס בע"מ (ח.פ 511397002) (להלן: "לוריאל" או "אנחנו" או "אנו" או "אותנו" או "לנו" או "אלינו" או "על ידינו").

אנו בלוריאל מחויבים להגנה על פרטיותך ולבניית קשרים חזקים ומתמשכים, המבוססים על אמון ותועלת הדדית עם כלל לקוחותינו. לכן אנו מייחסים ערך רב ליושרה ולשקיפות. חלק ממחויבות זו פירושה מתן כבוד לפרטיותך בשקיפות וכבוד לבחירותיך. לשם כך התווינו את "מדיניות הפרטיות" שלנו להלן.

מטרת מסמך זה היא לספק מידע ברור על המידע האישי שאנו אוספים מלקוחותינו ועל השימושים שנעשים במידע זה. במסמך זה נפרט את סוגי המידע האישי שאנו אוספים, העיבודים הנעשים במידע, את מטרות האיסוף ואת אופן היישום של מטרות אלה. המסמך יפרט עיבודים נוספים שאנו עשויים לעושות במידע, העברות מידע לצדדים שלישיים ובעניין זכויותיך בנוגע למידע האישי שאנו אוספים אודותיך. מדיניות פרטיות זו מעניקה לך סקירה כללית על כל המצבים האפשריים בהם אנו יכולים לקיים אינטראקציה משותפת.

כאשר את/ה משתף/ת אותנו בפרטים אישיים או כאשר אנו אוספים פרטים אישיים אודותיך, אנו משתמשים בהם בהתאם למדיניות זו אם יש לך שאלות או חששות בנוגע להגנה על הפרטים האישיים שלך, צור/י איתנו קשר בכתובת

[email protected]

אנו אוספים מידע אישי על מנת לספק ללקוחותינו שירותים ובכדי להגן על אינטרסים לגיטימיים שלנו ושל צדדים שלישיים מטעמנו. הפעולות שאנו עושים במידע נעשות בהתאם לחוק הגנת הפרטיות, התשמ"א-1981 (להלן: "החוק") והתקנות שהותקנו מכוחו, חוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982 ולשאר ההוראות החוקיות והרגולטוריות אשר חלות על לוריאל.

כאשר אנו משתמשים במונח "מידע" או "מידעאישי" במדיניות פרטיות זו אנו מתכוונים לכל ידיעה על ענייניו הפרטיים של אדם מזוהה או ניתן לזיהוי באופן סביר (לדוגמה, כתובת דוא"ל; כתובת מגורים; מספר טלפון נייד; שם משתמש; תמונות פרופיל; העדפות אישיות והרגלי צריכה; מידע פיננסי; מידע רפואי ומאפיינים פיזיים). כמו כן כגון כתובת ה- IP של המחשב שלך או כתובת ה- MAC של המכשיר הנייד שלך, וכן קבצי עוגיות (Cookies) הינם מידע אישי מכוון שניתן להשתמש בהם כדי לזהות אותך.

המונח "שירותים" במדיניות פרטיות זו, משמעו מגוון שירותיה של לוריאל כמפורט במדיניות הפרטיות או בכל הסכם אחר הנוגע לכל שירות אשר יסופק או יוזמן מאתנו.

ההגבלות החלות עלינו מכוח הדין ומכוח מדיניות פרטיות זו אינן חלות על נתונים שאינם נוגעים לענייניו הפרטיים של אדם מזוהה אישיים (כמו למשל נתונים אגרגטיביים) ואינה חלה על תאגידים.

ייתכן שנעדכן את מדיניות פרטיות זו מעת לעת, בהתאם לצורך. אנו מציעים להתעדכן בשינויים אלו מאחר וייתכן שחלקם יחולו עליך.

במידה ואינך מעוניין למסור לנו מידע, או שאינך מסכים לתנאים אלה, תוכל לבחור שלא לעשות זאת.

עם זאת כאשר אנחנו אוספים נתונים, אנו מציינים את שדות החובה עם כוכביות במקומות בהם נתונים אלה נחוצים לנו על מנת:

*לבצע את החוזה שלנו אתך (למשל, לספק את המוצרים שקנית באתרי האינטרנט או באפליקציות שלנו);

*לספק לך את השירות שביקשת (למשל לשלוח לך ניוזלטר); אוֹ

*לעמוד בדרישות החוק (למשל, הנפקת חשבוניות).

אם לא תספק/י את הנתונים המסומנים בכוכבית, הדבר עלול להשפיע על יכולתנו לספק את המוצרים והשירותים.

1. איזה מידע אישי אנו אוספים?

לוריאל מאמינה שאתה, הצרכן, נמצא בלב כל מה שאנו עושים. אנחנו אוהבים לשמוע ממך וללמוד עליך בכדי שנוכל ליצור ולהעניק מוצרים להנאתך. אנחנו יודעים שרבים מלקוחותינו אוהבים לדבר איתנו. מסיבה זו, פיתחנו דרכים רבות בהן אתה יכול לשתף איתנו את הפרטים האישיים שלך. אנו נשתמש במידע זה בכדי לספק לך את השירותים ובהתאם לאמור במדיניות פרטיות זו.

1.1.       מידע מזהה ופרטי התקשרות- פרטים אישים ופרטי התקשרות לרבות שם ושם משפחה, מגדר, כתובת דוא"ל, כתובת, מספר טלפון, תמונה, תאריך הלידה או טווח גילאים, תעודת זהות, שם משתמש וסיסמה, תיאור אישי או העדפות, פרטי הזמנה, הפרופיל במדיה חברתית (כאשר את/ה משתמש/ת במדיה חברתית או משתף/ת את הפרטים האישיים האלה איתנו). כמו כן ייתכן שנאסוף מידע ששיתפת איתנו על עצמך (לדוגמה, כאשר אתה משיב על שאלות לצורך זיהוי ואבטחה, כאשר אתה מעלה תוכן משלך כגון תמונות או חוות דעת לאתר/ לאפליקציה, כאשר אתה משתתף בתחרות/ משחק/ סקרים הזמינים באתר/ באפליקציות וכאשר אתה יוצר איתנו קשר באמצעות פונקציית הצ'אט הזמינה באתר/ באפליקציות או כאשר אתה פונה לשירות הלקוחות שלנו (לרבות הקלטות טלפוניות ומידע המופק מהן)).

1.2.       מידע פיננסי ונתוני צריכה- לרבות פרטי תשלום, מספר ותוקף כרטיס אשראי, מידע על עסקאות כולל המוצרים שנרכשו ומיקום החנות והיסטורית הקניות.

1.3.       מידע בנוגע לשימוש שלך באתרי האינטרנט/ אפליקציות שלנו- מידע זה עשוי לכלול בין היתר, פרטי התחברות, דפים בהם גלשת, סרטוני וידיאו בהם צפית, פרסומות שאתה מקיש עליהן, מוצרים שאתה מחפש, משך הביקור שלך באתרי האינטרנט/ באפליקציות שלנו, מוצרים שבחרת והוספת לסל הקניות שלך באתרי האינטרנט/ באפליקציות שלנו, כתובת IP, מידע על הדפדפן בו אתה משתמש, מידע על המכשיר הקצה בו אתה עושה שימוש (לרבות מיקום המכשיר, דגם המכשיר, סוג וגרסת מערכת ההפעלה, זמני השימוש במכשיר וכיו"ב).

1.4.        מידע בריאותי- לרבות גוון עור, סוג עור, סוג שיער ורגישות למוצרים מסוימים.

2. אנו אוספים את המידע במספר דרכים:

אנו אוספים מידע אודותיך בדרכים הבאות:

2.1.       מידע שאתה מספק לנו- בעת הרשמתך לאתרי האינטרנט ו/או לאפליקציות ובמסגרת האינטראקציות שלך איתנו (לרבות באתרי האינטרנט ו/או באפליקציות, בפורומים, בדפי המותגים שלנו במדיה החברתית או בכל אמצעי אחר) אנו נאסוף את המידע שאתה מספק לנו כגון פרטי יצירת חשבון באתרי האינטרנט/ אפליקציות של לוריאל, פרופיל מדיה חברתית, מידע אודות הרכישות שאתה מבצע באתר האינטרנט/ אפליקציה/ דפים במדיה חברתית/ חנות של לוריאל, מנוי לניוזלטר ולתקשורת מסחרית, מדע אודות השתתפותך במשחק/ תחרויות/ מבצעי קידום מכירות/ סקרים, בקשות לדוגמיות, תכנים שאתה מעלה לאחת מהפלטפורמות החברתיות שלנו או כאשר הסכמת לשימוש חוזר על-ידינו של תכנים שפרסמת בפלטפורמות חברתית, מידע שאתה מספק לנו כאשר אתה פונה לשירות הלקוחות שלנו (לרבות הקלטת שיחות) וכל מידע אחר שאתה מספק לנו במסגרת אינטראקציה ביננו.

2.2.       מידע הנאסף באמצעים אוטומטיים- כאשר אתה משתמש באתרי האינטרנט ו/או באפליקציות ובמסגרת האינטראקציות שלך איתנו (לרבות באתרי האינטרנט ו/או באפליקציות, בפורומים, בדפי המותגים שלנו במדיה החברתית או בכל אמצעי אחר) אנו נאסוף מידע אודותיך באופן אוטומטי על-ידי המערכות שלנו ומערכות של צדדים שלישיים המעורבות באספקת השירותים (לרבות חברות אחרות השייכות לקבוצת לוריאל).

כך לדוגמה אנו משתמשים בקבצי עוגיות (Cookies) או טכנולוגיות דומות כחלק מהגלישה שלך באתר האינטרנט/ אפליקציות של לוריאל ו/או באתר אינטרנט/ אפליקציות של צד שלישי. למידע על קבצי עוגיות (Cookies)ספציפיים בהם משתמשים באתר אינטרנט / אפליקציה מסוימים, יש לעיין בטבלת עוגיות (Cookies) הרלוונטית ובסעיף 9 להלן.

2.3.       מידע מצדדים שלישיים- ייתכן שנקבל מידע לגבי לקוחותינו מצדדים שלישיים, כמו למשל קבלני משנה, סוקרים, יועצי שיווק, חברות דירוג אשראי וספקי מיקור חוץ של פעולות עסקיות.

3. מה אנו עושים או עשויים לעשות עם המידע האישי אודותיך?

המידע שאנו אוספים משמש אותנו לצורך אספקת שירותינו ואספקת המוצרים, כדי להתאים לך את השירותים באופן אישי, כדי לנתח, לנהל, לשפר את השירותים ושיווקם, כדי לנהל תקשורת איתך בנושאים שונים (לרבות בדרך של דיוור ישיר), כדי לציית לכל דרישה חוקית החלה עלינו וכדאי להגן על אינטרסים לגיטימיים שלנו. אנו נשתמש במידע, בין היתר למטרות הבאות:

3.1.       לצורך אספקת השירותים תפעול שוטף-

  • בכדי לנהל תחרויות, מבצעי מכירות, סקרים או משחקים שאת/ה בוחר/ת להשתתף בהם.
  • לצורך שירות לקוחות ובכדי לענות על השאלות שלך ולהיות אתך בקשר.
  • בכדי לאפשר לך לנהל את ההעדפות השימוש שלך באתרי האינטרנט/ באפליקציות שלנו.
  • בכדי לפקח ולשפר את אתרי האינטרנט/ האפליקציות שלנו.
  • לצורך ניהול ההזמנות והרכישות שלך- אנו נשתמש בפרטיך בכדי לעבד ולבצע את הזמנתך, כולל משלוח המוצר לכתובת שציינת, לגבות תשלום עבור ההזמנה שלך ולנהל כל קשר שלך איתנו לגבי ההזמנה שלך (לרבות מדידת שביעות רצון ובכדי לנהל כל מחלוקת הקשורה לקנייה).

לידיעתך, פרטי התשלום (מספר כרטיס אשראי/ פרטי חשבון ה- פייפאל (Paypal)/ פרטי חשבון הבנק שלך) אינם נאספים על ידינו אלא ישירות על ידי ספקי שירותי התשלום והסליקה ובהתאם למדניות הפרטיות ואבטחת המידע שלהם.

  • בכדי לסייע לך לבצע רכישות באתרי האינטרנט/ באפליקציות שלנו. לדוגמה במקרה שהעברת מוצרים לעגלת הקניות מבלי להשלים את תהליך הקנייה והיציאה אנו נשתמש בפרטיך בכדי ליצור איתך קשר. כמו כן אנו נשתמש בפרטיך בכדי להודיע לך על זמינות של מוצר אותו רצית לרכוש.

3.2.       ביצוע פעולות ניהול, בקרה ושיפור השירותים, אתרי האינטרנט והאפליקציות

  • פיקוח ובקרה על היקף השימוש בשירותים השונים.
  • שיפור השירותים והמוצרים המוצעים על-ידנו (בין ביתר באמצעות מחקרי שוק, סקרים ועיבודים וניתוחים סטטיסטיים, לרבות בנוגע לשימושים אותם מבצעים לקוחות לוריאל באתרי האינטרנט ו/או באפליקציות, שביעות הרצון והענות לתכנים שיווקיים והתאמת מוצרינו למאפיינים האישים של לקוחותינו).
  • שימוש בהקלטות שיחות טלפון לשם תיעוד, הדרכה, בקרה על טיב השירותים ואיכותם ולשם מניעת הונאות ושימוש לרעה ברשת (והכל מבלי לגרוע מהוראות חוק האזנת סתר, התשל"ט-1979 או הוראות כל דין אחר לעניין הגנה על פרטיותו של אדם).
  • טיפול בפניות, תלונות תקלות ומענה לשאלות בנוגע לשימוש בשירותים המסופקים על-ידנו ובנוגע לשימוש באתרי האינטרנט ו/או באפליקציות.
  • פעולות שירות לקוחות (שימור ללקוחות, עדכון הזמנות, עדכון שירותים הנוגעים לך ומשלוח מידע, לרבות מידע שאנחנו מחויבים לשלוח לך ומידע שימושי אחר).
  • קיום נהלים ומדיניות, כגון הקלטות, ביקורת ספרים, אבטחת מידע, חיובים וגביה, המשכיות עסקית והתאוששות מאסון וכן שמירת רשומות ומסמכים.
  • גביית כספים, וכן בדיקת אשראי ודירוג פיננסי.
  • שימוש על פי דין במאגרי מידע של צדדים שלישיים, לרבות מאגרי מידע של רשויות רשמיות שאנו רשאים להשתמש בהם לצורך אימות ושיפור המידע האישי שברשותנו.

3.3.       שיווק ופרסום-

לוריאל תשתמש במידע האישי אודותיך לצרכי שיווק ופרסום מוצריה ושירותיה, בין היתר בדרכים הבאות:

  • בכפוף להסכמתך ולהוראות כל דין (לרבות חוק הגנת הפרטיות וחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982) אנו עשויים לשלוח אליך תכנים פרסומיים ושיווקיים המבוססים, בין היתר, על מאפייניך האישים ועל ההעדפות שלך (לדוגמה, מיקום החנות המועדפת עליך, שירותים שצרכת, שימושים באתר וכיו"ב).
  • בכדי להציע לך להצטרף למועדון הלקוחות שלנו.
  • כפוף להסכמתך אנו עשויים להשתמש בתכנים אשר העלאת לאתרי האינטרנט ו/או לאפליקציות ו/או אשר שיתפת ברשתות חברתית כדי לפרסם את המוצרים שלנו

3.4.       אבטחת מידע והגנה על המידע:

  • ביצוע פעולות בקרה ואבטחת מידע לצורכי הגנה על המידע האישי, מניעת התקפות וניצול לרעה והבטחת פעילות תקינה של הרשת.
  • איתור ומניעת של גניבה, הונאה, פעילויות שאינן חוקיות ופעילויות האסורות לפי תנאי השימוש באתרים ו/או באפליקציות.
  • ביצוע פעולות אנונימיזציה ו/או אגרגציה במידע לצורך ניתוח, בקרה ומסירת מידע לצדדים שלישיים.
  • לצרכי אימות וזיהוי שלך.
  • בכדי לאבטח את העסקאות מפני הונאה (לידיעתך, אנו משתמשים בפתרון של ספק חיצוני כדי לזהות הונאה ולוודא שהתשלום הושלם ונעשה על ידך או על ידי מי שהוסמך על ידך)

3.5.       מטרות משפטיות:

  • ציות לדרישות חוקיות, כולל שמירת רשומות וביצוע פעולות שאנו נדרשים לבצע על-פי חוק, כולל של רשויות זרות אם אנו סבורים שאנו נדרשים להיענות להן.
  • מסירת מידע לבעלי סמכות (כגון רשויות שלטון ואכיפת חוק).        
    מסירת מידע לפי צווים שיפוטיים (בכל סוגי ההליכים) ושלטוניים.
  • הגנה על אינטרסים לגיטימיים ועל זכויות משפטיות שלנו ושל אחרים, כולל התחשבנות, התגוננות מפני תביעות ואכיפת הסכמים.
  • טיפול בבקשות לעיון במידע ולתיקונו במידת הצורך.
  • טיפול בבקשות אי- דיוור והוספת פרטיך לרשימת אי-תפוצה אותה אנו מנהלים במידת הצורך                                                   4.  מהו הבסיס המשפטי לשימוש במידע האישי שלך?

בהתאם למטרה שלשמה נמסר המידע האישי, הבסיס המשפטי לעיבוד הנתונים שלך יכול להיות:

4.1.       ביצוע חוזה- על מנת להעניק לך את השירות שביקשת, המוצרים שרכשת, בכדי ליצור לך חשבון משתמש או כאשר אתה ממלא סקר (בכלל זה, במידת הצורך, ניתוח על ידי צוות המחקר החדשנות של האלגוריתם הדרוש כדי לספק את השירות).

4.2.       הסכמה- לשלוח לך תקשורת שיווקית ישירות; לעשות שימוש חוזר בתוכן שפרסמת באינטרנט.

4.3.       מימוש אינטרסים לגיטימיים של לוריאל- לצורך אבטחת אתרי האינטרנט/ האפליקציות שלנו וכדי להגן עליהם ועליך מפני הונאה, כדי לעזור לנו להבין טוב יותר את הצרכים והציפיות שלך ובהתאם לשפר את השירותים, המוצרים והמותגים שלנו, להתאים לך אישית את התקשורת השיווקית שלנו, להבין את היעילות שלה, ולוודא שאתה מקבל את החוויה הרלוונטית ביותר, כדי להבטיח שאנו מספקים לך אתרי אינטרנט/ אפליקציות, פרסום ותקשורת שפועלים כראוי ומשתפרים ללא הרף עבור קבצי עוגיות שהם (i) חיוניים לתפקוד של אתרי האינטרנט/ האפליקציות שלנו, (ii) משמשים לשמירה על אתרי האינטרנט/ האפליקציות שלנו בטוחים ומאובטחים; ולמטרות מחקר וחדשנות.

4.4.       עילות משפטית- בכדי לשמור על הפרטים שלך ברשימת אי-תפוצה אם ביקשת מאיתנו לא לשלוח לך יותר כל תקשורת שיווקית ישירה, לעמוד בהתחייבות משפטית לפקח על תוצאות לא רצויות של מוצרים, לצורך התגוננות מפני תביעות משפטיות נגדנו או נגד צדדים שלישיים מטעמנו.

5. למי אנחנו עשויים להעביר את המידע אודותיך?

לשם מימוש המטרות המותרות לנו לפי כל דין (כמפורט לעיל), ייתכן שנעביר לצדדים שלישיים מידע אישי במסגרת פעילתנו השוטפת ולצורך אספקת השירותים. צדדים שלישיים אלו של עשויים לכלול חברות אחרות בקבוצת לוריאל (בארץ ובעולם) וספקים חיצוניים בארץ ובחו"ל.

אנו מתחייבים לנקוט את כל האמצעים הדרושים על מנת להבטיח כי בעת העברת מידע לצד שלישי, אותו צד שלישי המקבל את המידע, ישמור על המידע כנדרש בהתאם לסוג המידע המועבר.

5.1.        לחברות אחרות בקבוצת לוריאל- אנו עשויים לשתף את הפרטים האישיים שלך בתוך קבוצת לוריאל על מנת לעמוד בהתחייבויות המשפטיות שלנו, למנוע הונאה ו/או על מנת לאבטח את הכלים שלנו, לשפר את המוצרים והשירותים שלנו, או לאחר שקיבלנו את הסכמתך לכך. בקר/י באתר האינטרנט של לוריאל, לקבלת פרטים נוספים על קבוצת לוריאל.

5.2.       קבלני משנה וצדדים שלישיים- אנו עשויים לשתף את הפרטים האישיים שלך עם קבלני משנה וצדדים שלישיים אחרים כגון:

  • לאדם או גוף אחר שהוסמך על-ידך לשם כך, לפי בקשתך ולאחר שמסרת לנו פרטים מזהים.
  • לצדדים שלישיים הפועלים כספקים של לוריאל ו/או בשיתוף פעולה אייתה ואשר מעניקים לה שירותים שונים הכוללים גישה ו/או עיבוד של מידע אישי אותם מותר ללוריאל לבצע בעצמה, כגון הפקת חשבוניות, גביית חובות, עיבוד מידע, שיווק, פרסום, שירות לקוחות, שירותים דיגיטליים ומסחר אלקטרוני, שירותי שליחויות ודואר, שירותי טכנולוגית מידע IT, שירותי סליקה, סוקרים ויועצי שיווק וכיו"ב. למען הסר ספק, התקשרות החברה עם קבלנים או נותני שירותים חיצוניים, אינה גורעת מאחריותה לפי כל דין לאופן השימוש במידע אודות הלקוח.
  • לספקים חיצוניים אשר יערכו או יסייעו לנו לערוך שימושים סטטיסטיים ומחקריים, יפעילו כלי ניתוח מידע מתקדמים או אשר יערכו או יסייעו לנו להפוך את המידע לסטטיסטי ואגרגטיבי.
  • בכפוף להסכמתך, לוריאל תהא רשאית להעביר מידע לשותפים עסקיים אחרים, כגון ספקים של שירותים ומוצרים נלווים לצורך שיווק, פרסום ודיוור ישיר.

במקרה שהסכמת מפורשות לקבל תקשורת שיווקית ומסחרית משותף של לוריאל באמצעות opt-in ייעודי (לדוגמה, באמצעות אפליקציה של לוריאל הזמינה לשותפיה), הנתונים שלך מעובדים על ידי השותף הפועל בהתאם למדיניות פרטיות זו.

5.3.       במסגרת העברת עסקינו-בכפוף להוראות הדין, אנו נהיה רשאים להעביר את כל המידע אודותיך שברשותנו לצד שלישי, וזאת במסגרת העברת או הסבת עסקינו (כולם או חלקם) לאותו צד שלישי ובמסגרת מסע ומתן להעברת או הסבת עסקינו (כולם או חלקם), ארגון מחדש, מיזוג, מיזמים משותפים ועסקאות אחרות בקשר לעסקינו ולצורך המשך אספקת השירותים על ידי הצד השלישי. זאת, בכפוף לכך שאותו צד שלישי יתחייב לשמור על פרטיך האישיים ועל הנתונים שיועברו אליו, כפי שאנו מתחייבים בהתאם למדיניות פרטיות זו.

5.4.       לרשויות אכיפת החוק, לפי צווים שיפוטיים, ולפי דרישה חוקית- לוריאל תהא רשאית להעביר לחשוף או לשתף את המידע אודותיך (כולו או חלקו) עם:

  • רשויות המדינה, או לכל גורם אחר, ובלבד שהעברת המידע תתבצע מכוח הוראות הדין, או מכוח צווים שיפוטיים מתאימים (לרבות כתגובה לצווים של רשויות ושל בתי משפט זרים).
  • אדם או גוף אחר, על פי חובה או סמכות שבדין, או בהתאם להוראת רשות מוסמכת.
  • עם גופים שיפוטיים על מנת לאכוף או להחיל את תנאי השימוש/ מכירה שלנו או תנאים וסייגים אחרים שהסכמת אליהם; או כדי להגן על הזכויות, הרכוש או הבטיחות של לוריאל, של הלקוחות שלנו או העובדים שלנו (לרבות מפני תביעה משפטית).

אין באמור לעיל כדי לגרוע מזכותה של לוריאל להעביר לצדדים שלישיים מידע אנונימי ו/או אגרגטיבי שאינו אישי ו/או אשר אין בו כדי לזהות אדם מסוים באופן ישיר, לרבות הפיכת מידע אישי (אם ישנו) לאנונימי לצורך מחקר וסטטיסטיקה ולמען המטרות המנויות לעיל.

6. איפה אנחנו מאחסנים את הפרטים האישיים שלך? ואיזה חוקים חלים?

לוריאל שומרת את המידע אודות לקוחותיה בתוך גבולות מדינת ישראל ובמדינות אחרות כאשר המידע מועבר לחו"ל. ולפי דיני הגנת הפרטיות החלים בישראל. על המידע עלול לחול גם הדין במדינה בה הוא מאוחסן ומעובד.

לקבלת מידע נוסף, ניתן לפנות אלינו בהתאם לאמור בסעיף "יצירת קשר" להלן.

7. מידע אישי על אחרים

במידה ותספק לנו מידע על אנשים אחרים (למשל, בן משפחה), עליך ליידע אתנו על כך בטרם מסירת הפרטים על אותו אדם. כמו כן, בטרם תמסור לנו מידע על אנשים אחרים עליך להביא לידיעת את האמור במדיניות זו לקבל את הסכמתם לשימושים במידע אודותיהם בהתאם למדיניות פרטיות זו. אם תמסור לנו בשמו של אדם אחר את הסכמתו של אותו אדם לקבלת פרסומות (ראה להלן), עליך לוודא מראש שהוא מסכים לכך.

8. אמצעי קשר, פרסומות ודיוור ישיר

אלא אם סירבת לכך, אנו נהיה רשאים להשתמש מעת לעת בפרטים המזהים שלך שברשותנו (לרבות מספרי הטלפון וכתובות דוא"ל) בכדי לפנות אליך מטעמנו ו/או מטעם ספקים או צדדים שלישיים, בהצעות ומסרים פרסומיים שונים, לרבות דיוור ישיר (דיוור מותאם אישית בהתאם למאפיינים אישיים שלך). פניה כאמור יכול שתעשה בכל אמצעי תקשורת שלוריאל תמצא לנכון, לרבות באמצעות החשבונית, בדואר, דואר אלקטרוני, טלפון נייח, טלפון נייד, חייגנים, הודעות מסר קצר- SMS, פקס, רשתות חברתיות ואמצעים נוספים.

כאשר אנו שולחים לך דיוור ישיר, אנו עשויים להשתמש בטכניקות מסוימות המכונות "יצירת פרופיל" (profiling). יצירת פרופיל הינה כל צורה של עיבוד אוטומטי של פרטים אישיים הכוללים שימוש בפרטים אלה כדי להעריך היבטים אישיים מסוימים הקשורים לנושאי המידע, ובמיוחד לנתח או לחזות היבטים לגבי ההעדפות האישיות של אותו אדם, האינטרסים שלו, מצבו הכלכלי, התנהגותו, מיקומו, מצבו הבריאותיי פירושו של דבר שאנו יכולים לאסוף פרטים אישיים אודותיך בתרחישים השונים המוזכרים לעיל. אנו מרכזים את הפרטים האלה ומנתחים אותם על מנת להעריך ולחזות את ההעדפות האישיות שלך ו/או את האינטרסים שלך.

בהתבסס על הניתוח שלנו, אנו שולחים או מציגים תקשורת ו/או תוכן המותאם לאינטרסים/ לצרכים שלך.

עומדת לך הזכות להתנגד לשימוש בפרטים האישיים שלך ל"יצירת פרופיל" בנסיבות מסוימות. ר' סעיף "הזכויות והבחירות שלך" להלן.

9. עוגיות (Cookies)

בכדי שנוכל לתת לך שירות מהיר ויעיל יותר, לזהות אותך בכניסה חוזרת לאתרי האינטרנט/ לאפליקציות ולחסוך ממך, בין היתר, מילוי מחדש של פרטים אישיים שונים שמילאת בעבר, אנו עושים שימוש בטכנולוגיה שנקראת עוגיות (Cookies), שהן סימון פנימי ייחודי הנרשם בדפדפן שלך. עוגיות אינן תוכנת מחשב ואין להן יכולת לקרוא מידע או לבצע פעולות כלשהן באמצעי הקצה ממנו אתה עושה שימוש, אבל אנחנו יכולים לקרוא אותן.

חלק מהעוגיות יפקעו כאשר תסגור את הדפדפן ואחרות נשמרות על גבי המכשיר או המחשב שלך.

בנוסף לאמור לעיל קבצי העוגיות משמשים אותנו בכדי לאפשר תפקוד תקין של אתרי האינטרנט/ אפליקציות שלנו, לשם הצגה נאותה של התוכן באתרי האינטרנט/ אפליקציות, יצירת עגלת קניות וזכירתה, התאמה אישית של ממשק כגון שפה, התאמת פרמטרים המצורפים למכשיר שלך כולל רזולוציית המסך שלך, בכדי להבטיח שאתרי האינטרנט/ האפליקציות יהיו מאובטחים ובטוחים ולהגן עליך מפני הונאה או שימוש לא נכון באתרים או בשירותים שלנו, לדוגמה באמצעות ביצוע של פתרון תקלות אוטומטי וכיו"ב.

לצורך כך קבצי העוגיות שומרים מידע אודות המחשב (או הטלפון החכם) ממנו נעשית הגלישה. מידע זה כולל בין היתר, גרסת מערכת הפעלה, סוג דפדפן, כתובת IP, זמן שהות באתר או בדף כלשהו, רמת הטעינה של הסוללה (אם יש), מיקום, ועוד.

אנו מצליבים את המידע הנאסף באמצעות קבצי העוגיות עם פרטים אישיים אחרים שכבר שיתפת איתנו בעבר (כגון קניות קודמות, או אם נרשמת לניוזלטר שלנו).

לוריאל רשאית, בהתאם לשיקול דעתה, להתיר לחברות ולצדדים שלשים מסוימים לעשות שימוש באתרי האינטרנט ו/או באפליקציות לצורך פרסום שירותיהן (להלן: "החברות המפרסמות"). פרסום התוכן על-ידי החברות המפרסמות יכול שיעשה תוך שימוש בקבצי עוגיות. השימוש של החברות המפרסמות בקבצי עוגיות כפוף למדיניות הפרטיות שלהן בלבד, ולא של לוריאל.

במידה ואינך מעוניין לאפשר לנו לאסוף מידע אודותיך באמצעות שימוש בקבצי עוגיות, עומדת בפניך בכל עת האפשרות להימנע מכך על ידי שינוי ההגדרות הדפדפן ו/או מכשיר הקצה בו אתה משתמש. בנוסף אתה יכול למחוק את קבצי העוגיות ממחשבך בכל רגע. עם זאת, ייתכן גם שנטרול פעולת קבצי העוגיות יגרום לכך שלא תוכל להשתמש בחלק מהשירותים והתכונות באתרים ו/או באפליקציות. שינוי הגדרות הדפדפן או המחשב כאמור הינו באחריותך בלבד.

10. כמה זמן אנחנו שומרים את המידע האישי אודותיך?

אנו שומרים את המידע האישי אודותיך כל עוד הוא דרוש לנו לצורך הגשמת המטרות המותרות לנו לפי מדיניות פרטיות זו או לתקופה ארוכה יותר בהתאם לזמני ההתיישנות הקבועים בדין החל או לפי הנחיות רשות רגולטורית רלוונטית. על מנת לוודא שמידע אישי אודותיך לא נשמר מעבר לפרק הזמן המינימלי הדרוש להגשמת המטרות המתוארות לעיל, אני מקיימים בחינות תקופתיות ומסירים מידע עודף אשר אינו דרוש לנו יותר מהמערכות והרשמות שלנו או הופכים אותו לאנונימי כך של יהיה אפשר עוד לזהות אותך באמצעותו.

11. האם המידע האישי אודותיך מוגן ומאובטח?

אנו בלוריאל מחויבים להגן על הפרטיות שלך. לכן אנו ננקוט באמצעי הזהירות הסבירים בהתאם לסטנדרטים הנהוגים בתעשיית האינטרנט, ובכלל זה הצפנה והגנות אחרות, בכדי לאבטח את אתרי האינטרנט ואת האפליקציות, את דרכי התקשורת דרכם ואת המידע המצוי בשליטתנו, כנגד ניצול מקרי או מכוון, אובדן, הרס או כנגד גישה על ידי אנשים בלתי מוסמכים או מורשים.

בכדי לוודא כי עסקאות המבוצעות באמצעות אתרי האינטרנט ו/או אפליקציות נעשות באופן מוצפן ומאובטח וכדי להגן עליך מפני הונאה ומעילה, אנו משתמשים בפתרון(ות) של ספק צד שלישי. השיטה ל​​זיהוי הונאות מבוססת, למשל, על השוואות פשוטות, שיוך, ניתוח אשכולות, חיזוי וגילוי אנומליות באמצעות סוכני בינה מלאכותית, טכניקות מיזוג נתונים וטכניקות שונות של כריית נתונים.

תהליך זיהוי הונאות זה יכול להיות אוטומטי לחלוטין או יכול להיות כרוך בהתערבות אנושית בה אדם מקבל את ההחלטה הסופית. בכל מקרה, אנו נוקטים בכל אמצעי הזהירות וההגנה הסבירים כדי להגביל את הגישה למידע האישי שלך.

כתוצאה מזיהוי אוטומטי של הונאה, ייתכן כי (i) תחווה עיכוב בעיבוד ההזמנה/ הבקשה שלך כאשר העסקה שלך נבדקת על ידינו; וכן (ii) תוגבל או תימנע ממך קבלת שירות במידה ונזהה סיכון להונאה. עומדת לך הזכות לקבל את המידע עליו אנו מבססים את החלטתנו. ר' סעיף "הזכויות והבחירות שלך" להלן.

למרות האמור, קיים סיכון של חדירה למאגרי הנתונים ואנו לא יכולים להבטיח את אבטחת המידע ושמירתו באופן מוחלט ואיננו מתחייבים שאתרי האינטרנט ו/ או האפליקציות או השימוש בהם יהיו חסינים לגמרי מפני גישה בלתי מורשית למידע או לתוכן המאוחסן בו. לכן מובהר בזאת כי לוריאל לא תישא בכל אחריות במקרה של חדירה או פריצה ו/או נזק כלשהוא שנגרם בשל השימוש באתר ו/או בתוכן המוצג בו ו/או בשירותים הנלווים לו, על-ידי המשתמש באתר או מי מטעמו.

דע כי אבטחה יעילה של המידע תלויה גם בך. לכן, אנו ממליצים לך לנקוט בפעולת שונות בכדי להגן על המידע האישי אודותיך. כך לדוגמה אנו ממליצים כי תשמור על סודיות פרטי ההתחברות לאתרי האינטרנט ו/או לאפליקציות וכי תשנה את סיסמתך מפעם לפעם.

12. קישורים לאתרי צד שלישי שיתוף תכנים מרשתות חברתיות ובהן:

אתרי האינטרנט והאפליקציות שלנו עשויים לכלול מעת לעת קישורים אל ומאתרי אינטרנט אחרים. אם אתה עוקב אחר קישור לאחד מהאתרים האלה, שים לב שלאתרים אלו יש מדיניות פרטיות משלהם, וכי אנחנו לא אחראים על או מחויבים למדיניויות אלו. בדוק/י את המדיניויות האלו לפני שאתה שולח מידע אישי לאתרים אלה.

כמו כן, ייתכן שנציע לך לשתף תכנים מרשתות חברתיות באתרי האינטרנט ו/או באפליקציות שלנו או שניצע לך לפרסם תכנים מאתרי האינטרנט ו/או האפליקציות שלנו ברשתות חברתיות. אם תעשה זאת, שים לב שאתה משתף את פרטי הפרופיל שלך איתנו בהתאם להגדרות פלטפורמת המדיה החברתית הרלוונטית. בקר בפלטפורמת המדיה החברתית הרלוונטית ובדוק את מדיניות הפרטיות שלה כדי להבין כיצד הפרטים האישיים שלך משותפים ואיך משתמשים בהם בהקשר זה.

13. הזכויות והבחירות שלך:

בכדי שתוכל לשלוט ולפקח על הפרטים האישיים שלך. עומדות לך הזכויות הבאות:

13.1.   הזכות לקבל מידע- הנך זכאי לקבל מידע ברור, שקוף וקל להבנה לגבי האופן בו אנו משתמשים במידע אישי אודותיך שלך ובעניין זכויותיך. זו הסיבה שאנו מפרסמים את מדיניות פרטיות זו.

13.2.   זכות הגישה והעיון במידע- הנך זכאי לקבל גישה למידע האישי אודותיך הנמצא ברשותנו או ברשות מי מטעמנו (בכפוף למגבלות מסוימות). בקשות בלתי מבוססות בעליל, מוגזמות או חוזרות על עצמן לא תקבלנה מענה.

לידיעתך, זכותך לקבל גישה למידע אינה מוחלטת וכפופה לזכויות של אחרים מלבדך. במידה ומימוש זכותך לעיין במידע תפגע בזכויות גורמים אחרים, אנו עשויים שלא למלא אחר בקשתך או למלא אותה בצורה מוגבלת.

בקשות לעיון במידע יש לשלוח בצירוף פרטים מזהים ומספר תעודת הזהות, לכתובת דוא"ל הבאה: [email protected]

13.3.   זכות התיקון- במידה והמידע אודותיך אינו נכון, מדויק או מלא הנך רשאי לבקש כי נתקן או נשלים אותו.

יש לך הזכות לתקן את הפרטים האישיים שלך אם הם לא נכונים או התיישנו ו/או להשלים אותם במקרה של פרטים חסרים. בקשות לתיקון המידע יש לפנות ל[email protected]

13.4.   הזכות למחיקה/ הזכות להישכח- במקרים מסוימים, יש לך הזכות לבקש כי נסיר ממאגרי המידע שלנו את המידע האישי אודותיך. שים/י לב, שזכות זו אינה מוחלטת, וכפופה לזכויות אחרות שלנו או של צדדים שלישיים אחרים ייתכן כי יהיה לנו בסיס חוקי או לגיטימי לשמירת הפרטים האישיים שלך אשר יגבור על זכותך לבקש את מחיקת המידע. כך לדוגמה, במידה ושמירת המידע נדרשת לנו, לציות לדרישה על-פי דין לשמור מידע (כגון חובת שמירת מידע לצורכי מס) או לצורך התגוננות מפני תביעות משפטיות אנו עשויים שלא למלא אחר בקשתך או למלא אותה בצורה מוגבלת.

בקשות למחיקת המידע יש לפנות ל: [email protected]

14. אפשריות בקרה והעדפות שימוש:

14.1.   הזכות להתנגד לקבלת דיוור ישיר ודברי פרסומת- הנך רשאי לבקש להימחק מרשימת הדיוור לדיוור ישיר (כהגדרתו בחוק הגנת הפרטיות), בכל אמצעי הדיוור. כמו כן הנך רשאי לבקש כי לא ישלחו אליך דברי פרסומת (כהגדרתו בסעיף 30א לחוק התקשורת (בזק ושידורים), תשמ"ב-1982, בדואר אלקטרוני, הודעת מסר קצר (SMS), פקס, והודעת טלפון מוקלטת.

עם זאת, גם לאחר שביקשת כי פרטיך ימחקו מרשימות אלו, אנו נמשיך לשלוח אליך דיוורים אותם אנו מחויבים לשלוח על פי דין (לדוגמה חשבוניות) ומידע נוסף אותו אנו רשאים לשלוח גם ללא הסכמתך.

כמו כן, גם לאחר שביקשת להימחק מרשימת הדיוור לדיוור ישיר ו/או מרשימת הדיוור לדברי פרסומת, אנו עשוים לשמור מידע מסוים בקשר לדיוורים אלו. כך לדוגמה, לאחר בקשת ההסרה פרטיך יועברו לרשימת אי הדיוור וישמרו בה. בנוסף, ייתכן כי נשמור מידע על דיוורים אשר שלחנו אליך בעבר לשם הגנה על אינטרסים לגיטימיים שלנו או לצורך התגוננות מפני תביעות משפטיות.

             בקשות להסרה מרשימת הדיוור לדיוור ישיר ודברי פרסומת יש לשלוח ל: [email protected]

בנוסף אתה יכול להסיר את עצמך מרשימת הנמענים לדברי פרסומת באמצעות לחיצה על הקישור "ביטול מנוי" unsubscribe בכל אימייל או תקשורת שאנו שולחים לך.

14.2.   הזכות לסגת בכל עת מהסכמך לעיבוד מידע אישי- את/ה יכול/ה לבטל את הסכמתך לעיבוד המידע האישי אודותיך. עם זאת, ביטול ההסכמה לא ישפיע על חוקיות העיבוד לפני ביטולה. בנוסף זכות זו אינה מוחלטת וחלה רק על עיבוד מידע האישי הנעשה על בסיס הסכמה (להבדיל מעיבודים הנעשים על בסיס אינטרס לגיטימי שלנו, עיבודים הנעשים על בסיס דרישה בדין וכיו"ב).

הודעות בעניין ביטול הסכמה לעיבוד מידע אישי יש לשלוח בצירוף פרטים מזהים נכונים, מספר תעודת הזהות ושם הרשימה נושא הפניה לכתובת דוא"ל הבאה:[email protected]

 15. יצירת קשר:

אם יש לך שאלות או חששות לגבי האופן בו אנו מתייחסים למידע האישי שלך ומשתמשים בו, או שברצונך ליישם כל אחת מהזכויות שלך המפורטות לעיל, צור/י עמנו קשר בכתובת[email protected]

או שלח מכתב אלינו בכתובת הצורן 4 א, נתניה

ניתן גם ליצור קשר עם קצין אבטחת המידע שלנו בכתובת [email protected]